Tag: NAV

29
jan

Mindenkinek készít szja-bevallási tervezetet a NAV

A NAV mindenkinek elkészíti szja-bevallási tervezetét, akiről kifizetői, munkáltatói adattal rendelkezik: legyen munkavállaló, őstermelő, áfa fizetésére kötelezett magánszemély vagy akár egyéni vállalkozó. A változásokról, a teendőkről, a határidőről és az 1+1%-ról minden fontos információ megtalálható a NAV honlapján.

8
jan

Elindította a NAV a bevallás webes kitöltőprogramját

Már minden aktuális bevallási információ elérhető a NAV honlapján, akik pedig maguk szeretnék elkészíteni bevallásukat, hozzáférhetnek a 19SZJA bevallás webes kitöltő programjához – írta a NAV. 

12
dec

Százhúszmillió forint értékű hamis árut foglaltak le egy piacon

Az egyik fővárosi piacon léptek akcióba a NAV munkatársai. A pénzügyőrök több mint 2 500 hamis márkajelzésű terméket foglaltak le,  és egy üzemet is felszámoltak – írja a hatóság. 

5
dec

Változik az ünnepi időszakban a NAV ügyfélszolgálatainak nyitvatartása

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának ügyfélszolgálatai az év végi időszakban megváltozott nyitvatartással várja az ügyfeleket – írja a NAV.

12
szept

Csalókra figyelmeztet a NAV

Több bejelentés érkezett a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV), miszerint adathalászok kíséreltek megszerezni ügyfélkapus bejelentkezési és bankkártyaadatokat. A NAV nevében írt adó-visszatérítés lehetőségére felhívó elektronikus levelek, SMS-ek hibás nyelvi fordulatokat, tegező megszólítást, értelmezhetetlen szövegrészleteket tartalmaznak – írták közleményükben.