A szülővé válásról meséltek őszintén és viccesen a Csokonaiban – képek!

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Csábi Anna legújabb rendezését, a Köldökzsinór-varietét január 7-én láthatta először a közönség a Csokonai Művelődési és Rendezvény Házban. A gyermekszületés utáni első év intenzív, meglepetésekkel és szélsőséges lelkiállapotokkal teli időszakát bemutató darab a szakma mellett minden jel szerint a közönség tetszését is elnyerte. A színpadon Györgyi Anna, Szegvári Júlia, Sárközi-Nagy Ilona és Kosznovszky Márton bizonyították szerepeikben szülői rátermettségüket, természetesen sok-sok humorral azokról a helyzetekről, amikkel valószínűleg a legtöbb szülő személyesen is találkozik.

kép: Kállai-Tóth Anett

A produkció a Tizenötödik kerület egy friss kezdeményezésének köszönhetően a Csokonai Művelődési és Rendezvény Házban talált otthonra. A Csokonai Nonprofit Kft. vezetősége pályázatot írt ki 2022 nyarán független előadó- és alkotóművészeknek, akik a XV. kerületi helyszíneken megvalósítható produkciókkal jelentkezhettek.

kép: Kállai-Tóth Anett

A Manna Produkció és a Csokonai15 közös előadásaként megvalósuló produkciót rendszeresen műsorra tűzik majd a XV. kerületi játszóhelyen.

kép: Kállai-Tóth Anett

Az előadás hangulatát Kállai-Tóth Anett képeinek segítségével idézzük fel.

kép: Kállai-Tóth Anett

kép: Kállai-Tóth Anett

kép: Kállai-Tóth Anett

Comments are closed.