Tag: ellenőrzés

12
dec

Százhúszmillió forint értékű hamis árut foglaltak le egy piacon

Az egyik fővárosi piacon léptek akcióba a NAV munkatársai. A pénzügyőrök több mint 2 500 hamis márkajelzésű terméket foglaltak le,  és egy üzemet is felszámoltak – írja a hatóság. 

10
dec

Kiszűri és ellenőrzi az utak agresszorait a rendőrség

A szabálytalanul közlekedők lefülelésére indított akció már elkezdődött, és december 23-ig ütemesen indulnak bevetésre az ellenőrzést végző csoportok szerte a városban. A fő cél, hogy kiszűrjék a forgalomból az agresszív, másokat irritáló, a közlekedési szabályokat szándékosan megszegő autósokat – írja a kreszvaltozas.hu.

8
nov

Ellenőrzés a köztereken

Rég nem látott mennyiségű rendőr volt október 18-án a kerület közterületein. Sőt, ha a társszervek képviselőit, a rendészeti dolgozókat és a polgárőröket is hozzávesszük, akkor az sem túlzás, hogy csak úgy „hemzsegtek” az egyenruhások az utakon. Ennek oka, hogy délután 2-től másnap hajnali 2 óráig fokozott közbiztonsági ellenőrzést tartottak a kerületben.

16
szept

Ellenőrzik, hogy ki telefonál, csetel, szelfizik vezetés közben

Egyhetes összehangolt rendőrségi közúti ellenőrzés kezdődik ma Magyarországon. A menet közbeni mobilozás ellenőrzik a rendőrök – írja az MTI.

26
júl

Fokozott ellenőrzés lesz a fővárosban

Fokozott rendőri ellenőrzés lesz 2019. július 29-én 0 órától 2019. augusztus 7-én 24 óráig – írja a police.hu.