Tag: potlás

22
nov

Változik az M3-as metró pótlása a hétvégén

November 23-24-én az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz közlekedik. Ennek oka, hogy ezeken a napokon Újpest és a Lehel tér között garanciális javítási munkákat végeznek.

5
nov

Változik az M3-as metró pótlása három novemberi hétvégén

Három egymást követő novemberi hétvégén, 9-10-én, 16-17-én és 23-24-én az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz közlekedik. Ezeken a napokon ugyanis Újpest és a Lehel tér között garanciális javítási munkákat végeznek – írja a BKK.

20
aug

Változik a nagykörúti villamospótlás rendje

Szerdától, augusztus 21-étől megváltozik a nagykörúti villamospótlás rendje – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A két villamos szeptember 2-ától, vagyis az iskolakezdéstől újra a teljes vonalon közlekedik majd.

26
ápr

Hétvégén metrópótló buszok közlekednek a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között

Az április 27-28-i hétvégétől kezdődően az M3-as metró dél-pesti vonalszakaszának felújítása alatt a metrószerelvények szombaton és vasárnap Újpest-központ és a Lehel tér között járnak, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pedig pótlóbuszok közlekednek – írja  BKK.

14
ápr

Folytatódik a villamospótlás a 62-es villamos vonalán is április közepétől

A Fiuemi út környékén végzett villamospálya-felújítás befejező üteme 2019. április 13-tól várhatóan május 5-ig tart. A 62-es villamos ebben az időszakban továbbra sem jár, Rákospalota, MÁV-telep és Kőbánya alsó vasútállomás között a megszokottnál sűrűbben induló 62A villamossal utazhatnak – írja a BKK.