Tag: öröm

13
dec

Sikeres átállás

Pár hete még azon keseregtem, hogy a kora őszt idéző időben lehetetlen küldetés az ünnepekre való hangolódás. Örömmel jelentem, a probléma megszűnt, több körülmény szerencsés összeadódásának következtében. Egyrészt egy hónapok óta elvesztett, vagy legalábbis erősen – és az ember lánya szerint véglegesen – megtépázott baráti, félrokoni viszonyt sikerült sérülések nélkül helyreállítani, minden érintett legnagyobb boldogságára.

19
szept

Speciális bowling

A Fejlesztő Gondozó Központ az Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonával karöltve szeptember 13-án rendezte meg 17. alkalommal a Speciális Bowling Vándorkupa Bajnokságot a Mobilitási Hét keretében.

7
máj

Anyaság

Boldoggá teszi a szeme fénye által az óvodában/iskolában alkotott apróság is, hiszen miatta, neki, érte készült.

20
dec

Városházi karácsony

  Az önkormányzat december 13-án tartotta a kerület hátrányos helyzetű gyermekeinek szervezett hagyományos karácsonyi ünnepségét. Az esemény és annak programja tradicionális, az idei év újdonsága a helyszín, valamint az, hogy a kerületi fiatalok oroszlánrészt vállaltak az előkészületekben. Az Újpalotai Közösségi Ház adott otthont a Városházi Karácsonynak, amelyre idén is – hasonlóan a korábbi évekhez – összesen kétszáz hátrányos, valamint halmozottan

Read more