Tag: oltás

16
júl

Karácsony Gergely: oltási programot kell hirdetni a Sinopharmmal kezelt 60 évnél idősebbeknek

Karácsony Gergely arra is felszólította a kormányt, hogy legyen általános és ingyenes állami antitest-tesztelés az érintetteknek.

3
máj

Minden idők

Minden idők legnagyobb vakcinaszállítmánya érkezik, harsogja a propagandamédia. Több mint egy éve ez van, amióta elkezdődött a járvány. Mindig csak győzünk, mindenből a legnagyobb, a legjobb a miénk, magyaroké. Csak közben rengeteg a halottunk. De nem számít, a kormány nevében beszélők nem kívánnak részvétet, mert az a gyöngeség jele. Ehelyett minden nap kilenc és tíz körül „közzéteszik” a napi halálozások

Read more

27
febr

A vírus gyermekei – piaci helyzetkép

Nem tudunk leszokni arról a polgári szokásunkról, hogy szombaton piacozni menjünk. Ha nem is veszünk mást, mint pár tojást, egy köteg újhagymát vagy egy formás gránátalmát, akkor is jó végigpásztázni a tarka zöldség-gyümölcs-halmokon. És a derűs árusokkal is nagyon jó találkozni. Vannak régi ismerősök a savanyúságos standokon és a csirkés pultnál, de kifejezetten jó volt látni, hogy felbukkantak a fiatalok

Read more

7
jan

Még nem késő beadatni az influenza elleni vakcinát

Még nem késő beadatni az influenza elleni vakcinát, mivel a járvány várhatóan csak pár hét múlva kezdődik – hívta fel a figyelmet Müller Cecília országos tisztifőorvos az M1 aktuális csatornán.

14
márc

Idén előbb támadnak a kullancsok

Az enyhe idő miatt korábban kell számítani a kullancsok elterjedésére, ezért az állatban rejtőző kórokozók elleni védőoltásokat is előbb kell beadatni – mondta a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke.