Tag: szabályok

26
ápr

Nem tudom megállítani a reszketést

Tisztázzunk valamit. A karanténban élő ember nem feltétlenül úgy működik, mint normális időkben, a fő szabály, hogy ne csináljuk vele azt, hogy megbombázzuk kulturális ajánlatokkal, és lehetőség szerint ne küldözgessünk neki Messengeren videókat/olvasnivalókat/ajánlatokat sem. A karantén erősen hasonlít a beszűkült tudatállapothoz, az egyén saját maga és közvetlen környezete biztonságának megtartására törekszik, nem olyan szintű a kíváncsisága, mint máskor. Nem egészen

Read more

10
dec

Kiszűri és ellenőrzi az utak agresszorait a rendőrség

A szabálytalanul közlekedők lefülelésére indított akció már elkezdődött, és december 23-ig ütemesen indulnak bevetésre az ellenőrzést végző csoportok szerte a városban. A fő cél, hogy kiszűrjék a forgalomból az agresszív, másokat irritáló, a közlekedési szabályokat szándékosan megszegő autósokat – írja a kreszvaltozas.hu.

30
máj

Két keréken, szabályosan?

Itt a jó idő, egyre több kerékpáros közlekedik a városban. Korántsem mindegy azonban, hol haladhatnak, mint ahogy arról is beszélnünk kell, hogy egyes helyeken hol kénytelenek tekerni.

28
nov

A biciklisek biztonságáért

Az Országgyűlés elé kerülő KRESZ-módosítási csomagban szerepel, hogy az autósoknak 1,5 méteres oldaltávolságot kell tartaniuk a kerékpárosok előzésekor.

25
máj

Kukkolás a levegőből

Személyiségi jogi pert kell indítani, és sérelemdíjat is lehet igényelni.