Tag: éjszaka

13
nov

És hamarosan a sötétség

Nézzük csak, milyen szépek az utcák este nyolc után! Kicsit mondjuk hátborzongató is, mert olyan néma csönd ül ránk, hogy jószerével csak a tanácstalan kutyák ugatását lehet hallani. Életünk új szokásához érkeztünk. Kijárási korlátozásnak nevezik. De a tilalom történelmi okokból valamivel jobban érthető. Kukkantsunk bele! Új műfaj születik: a kijárási tilalom őszies, hamarosan téliesre forduló képei. Árnyak suhannak át az

Read more

28
ápr

Augusztustól lesz éjszakai repülési tilalom Budapest felett

Augusztustól bevezetik az éjszakai repülési tilalmat Budapest felett éjfél és hajnali öt óra között, a mélyalvási időszakban tervezetten nem szállhatnak majd fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – írja az MTI. 

28
szept

Könyvtárak éjszakája volt a Károly Róbert suliban

A Károly Róbert Általános Iskolában Könyvtárak éjszakája rendezvényt tartottak szeptember 21-én. A rendezvény este fél 7-kor kezdődött és másnap reggelig 9 óráig tartott a 3-5. évfolyamos tanulók részvételével.

30
aug

Állatkertek éjszakája lesz augusztus 31-én

Több állatbemutató hely készül az Állatkertek éjszakájára, amelynek változatos és izgalmas esti programjaira augusztus 31-én, pénteken várják a látogatókat.

22
aug

Továbbra is marad a hőség

Még napokig tart a hőség – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat augusztus 22-én.