Tag: vonat

31
jan

Áprilistól közlekednek a Budapest-Nyugati–Vác–Szob vonalon az emeletes vonatok

Márciusban, áprilisban, májusban egyet-egyet, júniusban pedig hetet állítnak üzembe az új emeletes vonatokból. A tizenegyedik jármű augusztusban indulhat el. A Budapest-Vác-Szob vonalon áprilistól közlekednek az új vonatok – írta a MÁV.

18
dec

Változik a vonatok menetrendje az ünnep miatt

Karácsonykor és év végén változik a vonatok közlekedési rendje. A növekvő utasforgalom miatt ebben az időszakban érdemes a menetjegyeket időben megváltani – írja a MÁV.

7
dec

Január 7-éig használhatók a decemberi helyközi bérletek

A 2019 decemberi dolgozói és tanulói bérletekkel egészen 2020. január 7-éig lehet utazni a vasúti és közúti közlekedési szolgáltatók helyközi járatain – tájékoztatta az Innovációs és Technológiai Minisztérium. 

2
dec

A havazás miatt több vonalon nem járnak vagy késnek a vonatok

Több vonalon nem járnak vagy késnek a vonatok a havazás miatt – közölte a Mávinform hétfő délelőtt a Facebook-oldalán. A Budapest-Vác-Szob vonalon is 60-80 perces késéssel kell számolni.

22
nov

Új vasúti menetrend lesz december 15-étől

December 15-én, vasárnap lép életbe a személyvonatok 2019-2020-as menetrendje – közölte a MÁV-Start Zrt. A kora reggeli és késő esti órákban a korábbinál gyorsabb eljutásokat fognak biztosítani Budapestről Vác felé.