Tag: szállítás

12
ápr

Így viszik el a szemetet húsvétkor

Ügyfélszolgálati irodák, Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, valamint a lakossági hulladékudvarok zárva tartanak.

12
márc

Így viszik el a szemetet az ünnepek idején

Nem lesz változás a szemétszállításban az ünnepi hétvégén.

28
nov

A hónap végéig viszik el a zöldhulladékot

A hónap végéig, november 30-áig szállítja el a kerületi zöldhulladékot a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. a családi házas kerületrészekből. Ezt követően a kikészített FKF logós zöldhulladékos zsákokat a kommunális gyűjtőjáratok viszik majd el.

30
okt

Így viszi el a szemetet az FKF az ünnepek alatt

A hulladékot elszállítják, viszont az ügyfélszolgálat, az újrahasználati központok és a lakossági hulladékudvarok zárva lesznek.

8
aug

Fokozottan vigyázzunk az állatainkra ebben a kánikulában

A hőségben különösen fontos, hogy mind házi kedvenceinkre, mind haszonállatainkra fokozottan ügyeljünk. Alapszabályként óvjuk őket a tűző naptól és folyamatosan biztosítsunk számukra friss ivóvizet! Zárt autóban véletlenül se hagyjuk kedvencünket! A haszonállatokat szállítóknak rövid úticélok esetén érdemes a hajnali vagy esti órákra időzíteniük a szállítást. A haszonállatok hosszú távú, 8 órát meghaladó szállítása során a hőség szükségtelen szenvedésnek teheti ki az állatokat, ezért a hatóság ilyenkor átmenetileg megtiltja a szállítást – írja a Nébih.