Tag: FKF

18
nov

Európai Hulladékcsökkentési Hét: táskaszettet ad leadott tárgyainkért az FKF

Itt az ideje, hogy ne csak környezettudatosan szabaduljunk meg a nekünk nem kellő tárgyaktól, de egy jó táskát is behúzzunk!

11
dec

Lomi

Fájdalmas dolog járvány idején olyat javasolni, hogy látogassunk meg valamit a kerületben. Valami olyat, ami itt van már négy éve, elképesztő látvány, és garantáltan minőségi. Mondjuk annak tudatában is, hogy milyen hajcihő szokott kialakulni egyes felületeken abból, ha valaki kiírja, hogy mennyire szemetes a kerület. Meg hogy miért nem jön ide (meg oda) ez meg az (polgármester, rendőr, tűzoltó stb.),

Read more

30
dec

Négy helyen lehet lerakni a fenyőfákat az ünnepek után

Vízkeresztet, azaz január 6-át követően kezdik kirakni a lakók a megunt fenyőfákat, és általában 1-1,5 hónapig tart ez az időszak. Ilyenkor úgynevezett fenyőfajáratok szállítják el a már feleslegessé vált karácsonyfákat. A lakóingatlanoktól pedig hulladékszállító célgépek gyűjtik össze az örökzöldeket. A kerületben négy fenyőgyűjtőhelyet is kijelöltek.

1
okt

Hídmosások lesznek a városban

Lemossa a Lánchidat, a városligeti Millenniumi hidat és a Szabadság hidat a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. szerda, október 2-a és csütörtök, október 3-a éjszaka. 

11
jún

Lomtalanítás a kerületben

A kerületünkben június 11-e és 24-e között lesz lomtalanítás. A megunt holmikat kizárólag a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. tájékoztató levelében leírt időpontban lehet kikészíteni. A tájékoztatót minden lakó a lomok kikészítésének időpontja előtt megkapja.