Tag: Mikulás

8
dec

Csokimikulások védőmaszkban

Az idén a Mikulás másképp járta körbe a gyerekeket, bár a kiscsizmák megteltek minden földi jóval a nagy ünneplések elmaradtak. A szájmaszok viszont hatványozottan előkerültek a nagyszakállúnál és már a csokimikulások is új dizájnban feszítenek. Rimóczi László cukrász ugyanis megalkott a koronavírus-járványra utaló, védőmaszkot viselő csokimikulásokat lajosmizsei műhelyében. Egy biztos édesen biztonságok!

6
dec

Sinter Klaas, Pére Noel és Sengtan Laozsen

Közzétette: Carlos Lattes Pavez – 2020. december 4., péntek Az Együtt Újpalotáért Egyesület több mint hatvan Mikulás-csomaggal támogatta a SZÉRA Alapítványt, a civilek sok-sok személyes adományból készítették az ajándékot – erről szólt Carlos Lattez Pavez posztja. Köszönet mindazoknak, akik a nehéz napokban sem felejtkeznek el a szegényekről, az elesettekről. * Miklós püspök (a 3. században) egy igen gazdag városkában élt, a

Read more

9
dec

Mikulás-bulik kerületszerte

Örök kérdés, hogy mikor érkezik a Mikulás. December 5-én vagy 6-án kapják meg a gyerekek a finomsággal teli csomagokat? Kerületünkben minden bizonnyal nem sokat foglalkoztak a dátumokkal, a múlt hétvégén ugyanis minden a Nagyszakállúról és a gyerekekről szólt.

7
dec

Négyszemközt a Mikulással

Joulupukki december 2-i újpalotai látogatása alkalmából exkluzív interjút adott lapunknak. A Mikulás többek között karácsonyi üzenetét is megfogalmazta.

6
dec

Generációk kapcsolatépítése

Nyugdíjasok kíséretében látogatott a Mikulás december 5-én az újpalotai Micimackó Óvoda Bagoly csoportjához, majd ezt követően az ovisokkal kiegészülve a csoport visszasétált a közeli idősotthonba, ahol a gyerekek és a nyugdíjasok közösen kézműveskedtek, illetve énekeltek a Mikulásnak.