Tag: koncert

26
jún

Koncert. Élmény. Grund.

Kisebb és nagyobb lányoknak: szívdöglesztő srácok. Idősebbeknek: nosztalgia kedvenc rock slágereikkel. A színház szerelmeseinek: élményeik felelevenítése. Pedagógusoknak: lassan himnuszukká váló dal előadói. Akiknek egyik sem, azoknak egy könnyed, nyáresti kikapcsolódás. Ezt jelentette az érdeklődők számára A Grund – a vígszínházi fiúzenekar. Hogy ki miért indult el a Karácsony Benő Parkba, azt nem tudhatjuk, de sokan voltak. Érkeztek az emberek bringával,

Read more

18
máj

Ha péntek, akkor fúvósok!

Szeretettel várják az érdeklődőket a XV. kerületi Fúvószenekari Egyesület tavaszi évadzáró koncertjére!

16
febr

Jótékony farsangi melódiák

A farsangi időszakban igazán kuriózumnak számított február 15-án a Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanárainak koncertje. A hangversenyen a zenei élmény mellett vidámságból sem volt hiány. A rendezvényt az intézmény alapítványával közösen szervezték, az est bevételét pedig a gyermekek zenei, művészeti nevelésének fejlesztésére fordítják.

28
szept

Koncertezik Bryan Adams, változik a közlekedés a Hősök tere környékén

Ma, szeptember 28-a estétől vasárnap, szeptember 29-e hajnali 4.30-ig változik a közlekedés a Hősök tere környékén Bryan Adams koncertje miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

8
márc

Rolling Stones filmet vetítenek a Mozi Rock Klubban

The Rolling Stones Live in Cuba 2016 filmet vetíti a Pólusban működő Mozi Rock Klub március 14-én este 7 órától.