Tag: közterület

17
febr

Szebb, színesebb zöldterületek

A kerületben található úgynevezett kiemelt virágágyások újragondolását, megújítását tervezi a Répszolg. Az első ütemben városrészenként két-három helyszínen végzik el ezeknek a 30-40 évvel ezelőtt készült ágyásoknak a bontását,illetve környezetük rendezését, modernizálását, szebbé tételét. A munka Újpalotán már elkezdődött. A Fő téren két ágyást már elbontottak, a harmadikat április és június között szeretnék felszámolni, mivel abban jelenleg bambusz van ültetve, amit

Read more

7
máj

Tizennégy új kamerát telepítettek a kerületben

Újabb állomásához érkezett a kerületi kameratelepítési program. A nyolcadik ütemben 14 új kamerát adtak át, így már 78 eszköz segíti 24 órában a közterületek ellenőrzését – mondta Horváth Attila rendészeti osztályvezető.

30
jan

Gazdátlan autók kerületszerte

Olvasói kérdést kaptunk arról, hová kell fordulni, ha a közterületen hosszabb ideje elhagyott autóról van tudomása egy lakónak.

30
dec

Január elsejéig lehet durrogtatni a tűzijátékokat, petárdázni viszont tilos!

Már árusítják a szilveszteri pirotechnikai eszközöket, amiket 2018. december 31-én 18 órától január 1-jén reggel 6 óráig lehet felhasználni.

30
okt

Egyszerű bejelentés, gyors megoldás

Illegális szemétkupac, hetek óta rendszám nélkül álló autó a parkolóban, leszakadt egy ág. Még egy ügyintézésben jártas kerületi lakosnak sem egyszerű eldönteni, hol jelentse be ezeket az eseteket.