Tag: kézilabda

11
aug

Aranykezű lányok

„Bajnokcsapat!” – énekelte körülbelül húsz hölgy június 4-én este a Mister Sörházban.

23
márc

Kézis előrelépés

A bajnokság még csak a kétharmadánál tart, de már látni, hogy a REAC Sportiskola SE felnőtt női kézilabdacsapata kiemelkedik a Budapest-bajnokság mezőnyéből. A lányok ugyanis toronymagasan és veretlenül vezetik az I. osztályt, és egyre többet gondolnak az NB II-re.

19
dec

Elúszott az ötödik hely, kikaptak a kézis lányok

A francia csapat a horvát-magyar közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokság 5. helyéért játszott Magyarország – Franciaország mérkőzés után a Papp László Budapest Sportarénában 2014. december 19-én.

16
dec

Vereség a dánoktól, elúszott az elődöntő

A sok hibával játszó magyar válogatott 23-20-ra kikapott a vb-bronzérmes dán csapattól a magyar-horvát rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság debreceni középdöntős csoportjának hétfői játéknapján, így biztosan nem juthat elődöntőbe.

12
dec

Vízválasztó lesz a románok elleni mérkőzés

Ahhoz, hogy teljesíthesse a célkitűzést a magyar női kézilabda-válogatott, azaz a hat közé jutást a horvátokkal közös rendezésű Európa-bajnokságon, szombaton nem szabad kikapnia a román csapattól a debreceni középdöntőben. Csütörtökön a magyar válogatott 27-26-ra kikapott a spanyol csapattól – írja az MTI.