Tag: készítés

17
ápr

Virágoktól a sajtokig

Tóth Ágnest minden Rákospalotához köti: itt született, itt nőtt fel, rengeteg kerületi embert ismer gyerekkorából és a virágüzlete vásárlói közül is. Bár nyolc éve Örkényben él és saját majorjukban termelt tejből készít sajtot, most újra naponta jön a XV. kerületbe, mert virág helyett sajtot árul. Beszélgettünk többek között arról, miért kezdett gazdálkodni, mennyire fontos a környezettudatosság és hogyan lehet összeegyeztetni a családot és a munkát.

19
júl

Lelkük van a kézműves munkáknak

A végeredmény szemet gyönyörködtető.

31
jan

Farsangi jelmezmizéria

Az anya éveken át rettegett a farsangtól.

4
dec

Adventi koszorú házilag

Napjainkban egyre több család asztalát díszíti adventi koszorú.

23
márc

Tüzet szüntess!

Lénárt Gitta mintegy két évtizede él családjával a XV. kerületben, s bár villamosmérnökként végzett, mégis a nyers­étel-készítés hazai képviselőjeként ismerte meg a közönség. Miként lett az „élő” ételek szakértője, erről is beszélgettem a háromgyermekes üzletasszonnyal.