Tag: ház

13
dec

Újpalota új programfelelőse

Rövid időn belül már második alkalommal történt változás az Újpalotai Szabad­idő Központ élén. Kelemen Árpád nyugdíjba vonulását követően egy rövid ideig Majoros Ágnes, október 1-jétől pedig Gergely Barbara vezeti az intézményt.

29
máj

A hagyományos és modern ötvözete Rákospalotán

Véninger Péter restaurátor régi házat akart venni a XV. kerületben családjának, melyet úgy szerettek volna felújítani, hogy megőrizzék a ház értékeit, de az ide illeszkedő új technológiákat, műszaki megoldásokat is tudják használni. A 13 éves folyamatról és a sokszor egyedi, energiatakarékos megoldásokról beszélgettünk vele.

28
nov

Újjávarázsolt ház Pestújhelyen

Szerelem első látásra. Ezt érezte Ürögi Nóra és Verőci Ádám, amikor megpillantották az évek óta lakatlanul álló, eladásra váró házat Pestújhely egyik csendes utcájában. Megéri felújítani egy helyi védelem alatt álló házat, vagy több vele a munka, és inkább újat építsünk? Választ kaptunk minden kérdésünkre. A párnak nem volt kerületi kötődése, második kislányuk születése előtt még a szomszédos Zuglóban laktak.

Read more

28
aug

Utcatakarítás: kinek a feladata?

A fővárosi köztisztasági rendelet kimondja, hogy az ingatlanok előtti járda és zöldfelület tisztán tartása, gondozása az ingatlantulajdonosok feladata.

19
júl

Mérhető gazdagság Újpalotán

Gázmérő-órákat szereltek fel.