Tag: GYIÖK

9
nov

„A jövőnk a tét” – beszélgetés tüntető tanárokkal és diákokkal

Továbbra sem csillapodnak a pedagógustüntetések, amiket már a saját hangjukat megtalált diákok is támogatnak. Ez már rég nem a fizetésekről szól, hanem arról, hogy lesz-e egyáltalán ember, aki órát tart.

5
dec

Tisztújítás volt a helyi GYIÖK-ben

Várhatóan december 17-én teszik le esküjöket a helyi képviselő-testület előtt a frissen megválasztott GYIÖK vezetői.

27
nov

Új vezetők az ifjúsági önkormányzatban

Új vezetőséget választottak a fiatalok a kerületi gyermek- és ifjúsági önkormányzat élére, leköszönt a régi elnök, Mihály Gergő, aki három ciklust vitt végig, az új elnök Gábor Balázs lett, és immáron alpolgármesterként ténykedik az eddigi GYIÖK-médiabizottság egyik felelőse, Gál Vivien is, aki mellett Balog Marci lett a másik „alpolgi”, a jegyzői feladatokat Virág Viktória látja el. A választáson a „rendes”

Read more

26
nov

Tisztségviselőket választott a GYIÖK

A Budai II. László Stadion november 23–25. között a helyi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK) kampányaitól volt hangos. A fiatalok ismét tisztségviselőket választottak egy évre.

6
máj

Ezer barát egy helyen

Nagy megtiszteltetés érte a kerületi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatot, melynek két tagját, Baksa Brigittát és Mihály Gergelyt is beválasztották abba a nemzetközi csapatba, amely május 5-e és 10-e között a Brüsszelből Auschwitzba tartó Barátság vonaton utazhat majd.