Tag: gyilkosság

4
márc

Életfogytiglant kapott a Szilas-patak-parti gyilkos

Életfogytig tartó fegyházra ítélte a Fővárosi Törvényszék az előre kitervelt, több emberen elkövetett emberöléssel vádolt D. Csabát. A vajdasági sorozatgyilkos legkorábban 40 év múlva bocsátható szabadlábra feltételesen – számolt be a bírósági tárgyalásról a 24.hu. A szerb-magyar állampolgárságú D. Csaba a két és fél évvel ezelőtti Szilas-patak-parti emberölést követően került a budapesti nyomozók látókörébe, miután egy kutyát sétáltató nő jelezte,

Read more

8
aug

A Szilas-patak parti gyilkosság helyszínén

D. Csabát, a csantavéri vállalkozót (Vajdaság, Szerbia) több ember megölésével gyanúsítják, a Szilas-patak parti brutális gyilkosság körülményeiről itt a blogban mi is beszámoltunk. A szerbiai magyar férfi 2018 szeptember 20-án kokaineladás ürügyével a Pólus bevásárlóközpont mögé csalt egy gödöllői vállalkozót, majd hidegvérrel lelőtte. Dér beismerte tettét, azt mondta, csek meg akarta tisztítani Európát a drogtól. Tudjuk, hogy nem ez történt.

Read more

25
nov

A budai várnál kereste a TEK a Pólusnál elkövetett gyilkosság fegyverét

Kivonultak a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai a budai várhoz, hogy D. Cs. magyar és szerb állampolgárságú férfi, bérgyilkos fegyverét megkeressék – írja az MTI.

13
aug

Letartóztatták a rákospalotai gyilkosság gyanúsítottját

Elrendelte a rákospalotai gyilkosság ukrán állampolgárságú gyanúsítottjának letartóztatását egy hónapra a Budai Központi Kerületi Bíróság – közölte a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya kedden.

11
aug

Három férfit gyanúsítanak a Zrínyi utcai gyilkossággal

Megöltek egy 51 éves férfit a Zrínyi utcában. Elkapták a gyanúsítottakat – írja a police.hu.