Tag: Szilas-patak

8
aug

A Szilas-patak parti gyilkosság helyszínén

D. Csabát, a csantavéri vállalkozót (Vajdaság, Szerbia) több ember megölésével gyanúsítják, a Szilas-patak parti brutális gyilkosság körülményeiről itt a blogban mi is beszámoltunk. A szerbiai magyar férfi 2018 szeptember 20-án kokaineladás ürügyével a Pólus bevásárlóközpont mögé csalt egy gödöllői vállalkozót, majd hidegvérrel lelőtte. Dér beismerte tettét, azt mondta, csek meg akarta tisztítani Európát a drogtól. Tudjuk, hogy nem ez történt.

Read more

22
júl

Beismerte a Szilas-pataknál elkövetett gyilkosságot a Prágában elfogott férfi

Beismerte, hogy megölt egy vállalkozót a Szilas-pataknál az a férfi, akit Prágában fogtak el. A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte D. Csabát – tájékoztatott a Fővárosi Törvényszék. Az előzetest azért rendelték el, mert szökés-elrejtőzés, bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye is fennáll a férfi esetében. 

6
márc

Elfogták a gyilkost, aki a Szilas-patak mellett hagyta áldozatát

A cseh hatóságok Prágában fogták el D. Csabát, aki a gyanú szerint Rákospalotán is megölt egy férfit – írja a police.hu.

16
okt

Egy kő

Szeptember elején jártam utoljára a Pólus Center mögötti ligetes területen, a Szilas patak partján bóklásztam egy kis híd közelében. A hatalmas városi pusztaságban az aktivisták szemétgyűjtő akciót tartottak, üdvözlendő, de egyben hiábavaló fáradozás, mert amit akkor délelőtt fölszedtek, éjjel vagy másnap az illegális szemétlerakók kipótolják. Régi probléma ez a városszélen, egészen addig fog tartani, gondoltam, amíg a térséget teljesen be

Read more