Tag: fesztivál

10
szept

Ars Sacra Fesztivál

A Kulturális Örökség Napjaival egy időben rendezik az ország legrangosabb szakrális művészeti ünnepségsorozatát, az Ars Sacra Fesztivált minden év szeptember harmadik hetén. Határon innen és túl, több mint hatszáz ingyenes programmal, csaknem 400 helyszínen várják az érdeklődőket szeptember 14. és 22. között.

18
szept

Ifjúsági fesztivál 

A XV. kerületi önkormányzat a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattal közösen szervezte meg a II. Ifjúsági Fesztivált a Kontyfa iskolában szeptember 14-én.

25
jún

VOLT vonat a VOLT Fesztiválra!

A VOLT kombinált jegy kizárólag érvényes magyar és nemzetközi (EGT tagállamokban kiállított), nappali és esti tagozatos diákigazolvánnyal váltható meg.

3
szept

Páskom Park Blues

Beszéljünk azért Ropiról is, aki felbukkanásával gyorsan feldobta a hangulatot szombaton a Páskom parkban. A nyolcéves beagle – nyakán K9-es nyakörvvel – eredetileg az angol uralkodó osztály kedvelt rókafogó vadászkutyája. Ropi ősi szenvedélyének Újpalotán nem tud ugyan hódolni, mert ehhez nincs meg az iskolázottsága, és a környék rókában gazdagnak sem nevezhető. Gazdájával ezért az aszfaltrajzversenyen résztvevő gyerekek és a főzőversenyen

Read more

13
aug

Repül a nehéz csizma

Ki tudja, hol áll meg. A szójátékot a parasztolimpia csizmahajító versenyszáma során csíptük föl a Régi Fóti úton, ahol a Rákospalotai Örökségünk Egyesület immár harmadízben rendezett falunapot. A szervezők jókora pusztaságba invitálták a közönséget, elmúlt a hőhullám, ellenben fújt a szél, mint a rosseb. Mindez nem zavarta az érdeklődőket és a fellépőket abban, hogy jól érezzék magukat. Így voltunk ezzel

Read more