Tag: döntő

19
jan

Okostelefont és görögországi utat lehet nyerni a teszttel

Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, amelynek célja az online zaklatás és a gyermekek közti erőszak visszaszorítása – hangzott el az M1 aktuális csatornán. A legjobbak okostelefont és görögországi utat nyerhetnek.

27
júl

Az aranyért játszhat a férfi vízilabda-válogatott

Döntős a magyar vízilabda-válogatott.

22
ápr

Merics Nikolett nyerte az énekversenyt

Királycsinálónak bizonyultunk, az Arany Violin Énekversenyt az a Merics Nikolett nyerte, akit a márciusi válogató után részletesen bemutattunk. Most újra közreadjuk a zalaegerszegi telefonos operátor nyilatkozatát, meglehet, ez volt az első, amit profi pályafutása során adott valakinek. A második helyen Tóth Dorottya, a harmadikon Mészáros Napsugár végzett, a Budapest Show Színház különdíját Cserkuti Erika kapta, ami szereplési lehetőség a Talpra

Read more

2
márc

Nem fércmunkák készültek a Czabánban

A Czabán suliban február 25-én tartották a hagyományos életvitel versenyt. Az idei megmérettetésre a kerület általános iskoláiból 10 csapat jelentkezett. A legjobbak továbbjutnak a budapesti versenyre, onnan pedig, ha jól szerepelnek, az országos döntőn mutathatják be varrótudományukat.

15
márc

Drukkoljunk a Szilas együttesnek!

A Szilas bekerült a Fölszállott a páva, az MTVA és a Hagyományok Háza népi tehetségkutató versenyének elődöntőjébe. Élő adásban szurkolhatunk értük március 15-én, és szavazhatunk rájuk, hogy továbbjussanak a középdöntőbe.