Tag: család

26
dec

Karácsonyok az otthontól távol 

A szeretet és a család ünnepét nem mindenki töltheti az otthonában vagy a szerettei között. Éppen ezért a szociális szférában dolgozók ebben az időszakban kiemelt figyelmet fordítanak azokra, akikkel kapcsolatban vannak. Két intézményvezetővel, Simon Bálinttal és Carlos Lattes Pavezzel beszélgettünk a karácsonyi időszakról, és arról, hogyan ünnepelnek, milyen szoká­saik vannak.

28
jún

Elválás

Biztos megint Anya rontott el valamit, és bár utólag könnyű okosnak lenni, a pillanatnyi helyzeten nem változtatnak a tények és beismerések.

28
jún

Szökés a taposómalomból

Az úgy kezdődött, hogy egyszer csak úgy éreztük, elég. Mindenből. A hidegből, az esőből, Anyának a taposómalomból, Gyermeknek az iskolából, Apának ezek miatt belőlünk.

30
máj

Napjaink mozija

Anya tizenegy éve nem járt filmszínházban. Gyermek azért járt már mozgóban, mert gondoskodott róla, hogy valakik elvigyék, a minap azonban azt gondolta Anya, csak szervez ő is oda közös programot. Lévén ömlik az eső, süvít a szél, Gyermek pedig legalább addig sem kockul. Aztán, attól kezdve, ahogy megérkeztek, csak nézett, mint a moziban.

22
máj

Az eltűnt gyermekekért ismét megrendezik az Ezer lámpás éjszakáját

Vasárnap, május 26-án tartják az Ezer lámpás éjszakája elnevezésű rendezvényt az eltűnt gyermekekért, amin lesz jótékonysági koncert, családi és gyermekprogram.