Tavaszi felújítások

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Javítási, felújítási munkákat végzett az elmúlt hetekben a Répszolg a Karácsony Benő parkban.

Fotó: XVMÉDIA, Nagy Botond

Több pad használhatatlan állapotban volt, ezeket felújították. Ahol kellett ott deszkát cseréltek, hegesztettek csavaroztak. A buszmegálló és a felújított kutyafuttató közötti piknik padok javítási munkáit is elkezdték, valamint a pingpongasztalt is felújítják, hogy a jó idő érkezettével újra birtokba vehessék a környék lakói. Az asztal körül lévő betonpadsornak azt felét, ami menthetetlen állapotban van, azt viszont elbontják – tudtuk meg.

Mint korábban beszámoltunk róla, a parkban található kutyafuttatót télen felújította a társaság. Új játékokat is telepítettek, többek között szlalompálya, átbújó cső, fésülködőasztal várja a kutyusokat. A játékok kiválasztásánál fontos szempont volt a tartósság, az igényesség és a színek.

A társaság szakemberei készítettek egy új játékot is, ami igazi újdonságnak számít. Ez az ugróakadály különböző magasságra állítható játékeszköz, ahol a házi kedvencek az átugrást tudják gyakorolni. Fontos szempont volt, hogy kistestű és nagytestű kutyák is tudják használni. Az eszköz oldalán található műanyag rudak segítségével lehet a kutyák számára megfelelő magasságot beállítani. A rudak keményfából készültek a merevség biztosítása érdekében, borításuk műanyag, színük élénk és figyelemfelhívó.

Mindezek mellett a kutyafuttatóba két kutyapiszok gyűjtőedényt is kihelyeztek.

A talaj kiegyenlítése után gyöngykavicsot szórtak el a területen, hogy az esőzések alkalmával ne legyenek pocsolyák, illetve, hogy elvegyék a négylábú kedvencek kedvét a gödörásástól – írja honlapján a Répszolg.

 

Comments are closed.