Tag: Karácsony Benő park

13
ápr

Tavaszi felújítások

Javítási, felújítási munkákat végzett az elmúlt hetekben a Répszolg a Karácsony Benő parkban. Több pad használhatatlan állapotban volt, ezeket felújították. Ahol kellett ott deszkát cseréltek, hegesztettek csavaroztak. A buszmegálló és a felújított kutyafuttató közötti piknik padok javítási munkáit is elkezdték, valamint a pingpongasztalt is felújítják, hogy a jó idő érkezettével újra birtokba vehessék a környék lakói. Az asztal körül lévő betonpadsornak azt felét, ami menthetetlen állapotban van, azt viszont elbontják – tudtuk meg.

16
dec

Karácsonyi kutyafuttató

Régi lakossági igénynek eleget téve felújította és korszerű játékokkal látta el a Répszolg a Karácsony Benő parki kutyafuttatót.
A kutyatartóktól az elmúlt években több jelzés is érkezett az önkormányzathoz és a Répszolghoz, miszerint szeretnék, ha a Karácsony Benő parkban található kutyafuttatót korszerűsítenék. Az önkormányzat erre idén hárommillió forintot biztosított. Ebből a pénzből végezte el a korszerűsítést a Répszolg – tudtuk meg dr. Jankura Tamás ügyvezetőtől.

6
febr

Az új rendelő környezetét is átalakítanák a Karácsony Benő parkban

A Deák utca és a Karácsony Benő park fejlesztéséről tartott lakossági tájékoztatót az önkormányzat február 2-án.

23
okt

’56-os Fejfát avattak a Karácsony Benő parkban

a Karácsony Benő parkban folytatódtak az ’56-os megemlékezések délután október 23-án.

7
aug

Ivókutak, szökőkutak, csobogók

A szökőkutak, csobogók, ivókutak hozzátartoznak a városokhoz.