Szeretetteljes fogadtatás

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A karácsonyt Magyarországon hagyományainkhoz híven családunk körében töltjük, azonban a szeretet ünnepét a munkahelyeken is szokás megünnepelni. A XV. kerületi önkormányzat minden évben kiemelt figyelmet fordít az idősebb generáció ünnepi köszöntésére is. A városrészvezetők december 8-án a nyugdíjas köztisztviselőket fogadták a polgármesteri hivatal dísztermében. Dr. Lamperth Mónika jegyző jókívánságai mellett Hajdu László polgármester üzenetét is tolmácsolta, kitért arra, hogy 2015-ben a hivatal működését átszervezték, melynek eredményeként immáron ügyfélbarát szolgáltatások segítik az itt élők mindennapjait. A jegyző elmondta a polgármester olyan weboldal készítéséről is döntött, mely méltó módon képviseli az önkormányzatot, biztosítja az állampolgárok minőségi, gyors és interaktív tájékoztatását.

Dr. Lamperth Mónika köszönti a résztvevőket/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Dr. Lamperth Mónika köszönti a résztvevőket/Fotó: XV Média, Nagy Botond

A közigazgatásban megélt személyes tapasztalatairól is beszélt a jegyző, a köztisztviselői hivatás szépségei mellett fontosnak vélte kollégái lelkiismeretes munkáját is megdicsérni, valamint azt is nyomatékosította, hogy kiemelt feladatuknak tekintik a régi dolgozókkal való szeretetteljes kapcsolattartást.

A karácsonyi összejövetelen részt vett Németh Angéla és dr. Pintér Gábor alpolgármester is, a barátságos hangulatot pedig ünnepi dallamok tették még felejthetetlenebbé. A jókívánságok sora azonban ezzel nem ért véget, hiszen december 10-én a helyi önkormányzat a nyugdíjas pedagógusoknak készül meglepetésekkel karácsony alkalmából a Hubay Jenő zeneiskolában.

Comments are closed.