Páratlan vakáció

A tavalyi sikerre való tekintettel a Pestújhelyi Közösségi Ház (PEKH) idén ismét megrendezi „Páratlan Vakáció” című, ingyenes nyári játéksorozatát. A program június 23-án, kedden indul, s a szünidő páratlan dátumú hétköznapjain várja a gyerekeket reggel 10 és délután 1 óra között a közösségi házban és alkalmanként más helyszínen – tudtuk meg Pintér Zsuzsánnától, a PEKH vezetőjétől.

Páratlan Vakáció, archív/Fotó: XV Média, Vargosz

Páratlan Vakáció, archív/Fotó: XV Média, Vargosz

Mivel az elmúlt évben a kézműves foglalkozások nagyon népszerűek voltak, ezért az iskolások idén is számíthatnak batikolásra, kavicsfestésre, báb- és sárkánykészítésre, palacsintasütésre, varrásra és kötélverésre. A nagyobbaknak, a kamaszoknak kozmetikai tanácsadást, kamaszklubot, valamint néhány alkalommal – amatőr diákcsillagász vezetésével – esti programot is szerveznek a művelődési ház munkatársai. Az idei nyári programsorozat újdonsága lesz az ugrálóvár, a repülőmodell-készítés és a dobálóverseny.

A sorozat rendszeres látogatói a szünidő alatt egyszer állatkerti látogatáson vesznek részt.

Az aktuális programokról két hétre előre a ház honlapján lehet tájékozódni, ezzel együtt a „műsorváltoztatás” jogát fenntartják a szervezők, akik szeretettel várják a kis- és nagydiákokat.

Comments are closed.