Tag: tábor

6
aug

Elkészült az online táborminősítő rendszer 

Elkészült az online táborminősítő rendszer, amely háromszáz kérdéses kérdőív kitöltése után, a válaszok alapján egytől öt sátorig minősíti a táborokat – közölte a Táborfigyelő portál ügyvezetője az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című közös műsorblokkjában.

10
júl

Nyári tervek: utazástól a sorozatokig

A tanév utolsó hetében kértünk meg középiskolás fiatalokat, hogy töltsenek ki egy anonim internetes kérdőívet a nyári terveikről.

4
júl

Vár a napközis tábor

Az önkormányzat napközis tábora 9 héten át június 24-étől augusztus 23-ig várja a gyerekeket a Budai II. László Stadionban és a Czabán Általános Iskolában – közölte érdeklődésünkre a hivatal. A tábor első hat hetében a táborvezető Dinka Ágnes lesz.

7
jún

Sikerélmény és kreativitás

Sok szülő szeretné, ha kamasz gyerekének lenne a nyári szünetben értelmes és hasznos programja is a pihenésen kívül, a kerületi Dokumentumtár és Információs Központ által szervezett Ötvöstábor pontosan ezeknek a kritériumoknak akar megfelelni. Lengyel Boglárka táborvezető ötvössel, régészeti fémrestaurátorral beszélgettünk az alkotás öröméről, szeretnek-e a fiata­lok kézműves munkát végezni és jelent-e kihívást a mai fiatalabb generációknak a fűrészelés, reszelés és kalapálás.

22
nov

Megnyílt a jubileumi tárlat a művésztábor alkotásaiból

Megnyitották november 20-án, az ANNO Művészeti Hét program keretében, a 10 éves Bernecebaráti Művésztábor alkotásaiból összeállított jubileumi kiállítást a Pestújhelyi Közösségi Házban. Nagy Előd festő- és éremművész, kerületünk díszpolgára és művésztársai legjobbnak tartott műveiből állították össze a tárlatot.