Május elsejétől strandszezon

Az idei strandszezonban elsőként a Dagály és Palatinus Strandfürdőket nyitják meg, a Gellért fürdőben április közepétől használható a strandterület, és a hullámszolgáltatás is igénybe vehető – írja a Városüzemeltetési Központ.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. 40 millió forintot költött a strandok felújítására, és ennek egyik eredménye, hogy szinte valamennyi strand gyermekmedencéjénél csúszdákat építettek. A nyári időszakban 35 hektár zöldterületet gondoznak a kertészek, a strandok területén mintegy 50 ezer egynyári virágot ültettek ki. A tervek szerint a strandokat szeptember 7-én, kedvező időjárás esetén szeptember 14-én zárják.

Illusztráció/Forrás: strandok.info

Illusztráció/Forrás: strandok.info

Az idei strandszezonban is számos kedvezménnyel igyekszik a Gyógyfürdő Zrt. a strandokra csábítani a fiatalokat, családokat és a nyugdíjasokat is, hiszen csökkentett áron, jelentős kedvezménnyel várják őket.
A Széchenyi fürdőben szombatonként Szecska-party-t szerveznek, amelyen minden alkalommal más zenei műfaj (például funk, soul, R’n’B, house, dance floor jazz) mutatkozik be. A részletes program és az aktuális információk folyamatosan nyomon követhetőek a Szecska, valamint az Imádom a budapesti strandokat! Facebook- oldalakon.
Ismét megszervezik augusztus 1-jén a Strandok Éjszakája programot, amelybe a Palatinus strand is bekapcsolódik.

Fürdő, strand Terület Időpont
Dagály fürdő strandterület megnyitásahullámmedence május 1.június 7.
Palatinus Strandfürdő május 1.
Paskál Strandfürdő május 24.

Comments are closed.