Környezetünk díszei

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

 

 2302_TisztaUdvar_05

Egy rendezett kert, színpompás virágokkal nemcsak esztétikus látvány, hanem minden bizonnyal az ember lelkére is jótékonyan hat. Már elődeink is tudták, hogy a gondozott otthon nyugalmat, és nem utolsósorban szeretetteljes légkört nyújt gazdájának.

Szerencsére kerületünkben nagyon sok a csodás kert. Talán ezért oly népszerű az önkormányzat által meghirdetett Tiszta porta, virágos kert pályázat, amelynek célja a társasházak, lakásszövetkezetek, családi házak, kerületi intézmények, vállalkozások portáján és környezetükben rend, tisztaság kialakítása, a kerület szépítése, kulturált környezet megvalósítása. A novemberi díjátadáson tizenkét tulajdonost jutalmazott a helyi vezetés, akik e nemes címről táblát, melyet ingatlanuk házfalára helyezhetnek ki, és elismerő oklevelet is kaptak.

László Tamás polgármester a családias hangulatú díjátadón elmondta: örömmel látta, hogy egyre többen jelentkeztek a felhívásra társasházakból is. Gyönyörű kertek szépítik városrészünket, ahol a haszon és dísznövények jól megférnek egymás mellett. László Tamás kitért arra, hogy egyre jobban körvonalazódik környezetünk kertvárosi jellege, amelynek nyertesei a kerület lakói.

BI

Comments are closed.