Kis mesterművek a mézeskalács-házikók

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Azért az jó érzés, amikor meg lehet hajolni a szaktudás előtt. Akik az Újpalotai Közösségi Házban kiállított mézeskalácsházakat készítették, valamihez nagyon értenek. A türelmük is rendben van, de ennél talán még többet jelent az a szeretet, amivel megformálták a házakat. Mert bizonyára nem maguknak fabrikálták az alkalmi „hajlékokat”, lehet ott a háttérben valami gyerek is. 

Igen sokan jelentkeztek a felhívásra, és az ünnep előtt boldogan kölcsönadták művüket, hogy mások megcsodálhassák. Jó alapanyag kellett hozzá, és persze kiváló kötőanyag is (ez általában folyóssá tett porcukor), amivel a házakat masszívvá lehet varázsolni. A házak impozánsak, és az ember szomorúan gondol arra, hogy ezeket valakik az ünnep után fel fogják falni. De hát ilyen az élet. Azért készültek, hogy gyönyörködjünk bennük, aztán pedig emeljék velük az ünnepi süteményestál fényét. Íme. 

Mutatjuk gyorsan a fényképeket is, amíg megvannak a házak. Az építőmestereknek őszintén gratulálunk, és boldog karácsonyt kívánunk.

Képek a karácsonyi mázeskalácsházakról

 

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.