Júniustól átvehetők a kedvezménykártyák

Tizennégyen jelentkeztek a „Levendula 60+ XV.” kedvezménykártya arculattervezésére kiírt pályázatra. A zsűri három, az általa legszebbnek, legötletesebbnek tartott munkát választott ki, amelyek közül kettőt gyermek készített – tudtuk meg Reiszné Naszádi Magdolnától, az Intézményfelügyeleti és Humán Főosztály főosztályvezetőjétől.

Levendula 60+ kártyaterv, illusztráció

Levendula 60+ kártyaterv, illusztráció

Március elején írta ki az önkormányzat a „60+ Levendula XV.” kártya arculatának tervezésére a pályázatot. Olyan művek beérkezését várták, amelyek vizuálisan megjelenítik a „60+ Levendula az aktív időskor gyógyító programja” lényegét és a XV. kerületet.
A 14 pályamű közül a zsűri A. Gombos Katalin, a Csokonai Művelődési Központ nyomdászának munkáját ítélte a legjobbnak, így az ő alkotása kerül a kedvezménykártyára. A gyermekek közül az első helyezett Kunz Zsuzsanna lett, a második pedig Végh Zsófia (a nagy képen a két nyertes, családjuk körében), mindketten az Ákombákom Óvoda Tóth István Tagóvodájának óvodásai.
– A kártyához tartozó mappát a gyerekek rajzai díszítik majd – mondta a főosztályvezető.
– Az önkormányzat továbbra is várja helyi szolgáltatók – kereskedők, fodrászok, manikűrösök, pedikűrösök, valamint más, az idősek által is igénybe vehető szolgáltatások nyújtóit – jelentkezését, akik csatlakoznának a Levendula 60+ programhoz.
A „60+ Levendula XV.” kártya már igényelhető az önkormányzattól, a kérelmet benyújtók júniustól kapják meg postai úton, vagy vehetik át személyesen a kedvezménykártyáikat.

Comments are closed.