Elkapták a férfit, aki a Harsányi Kálmán utcánál erőszakoskodni próbált egy fiatal nővel

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Három nővel erőszakoskodott Sz. András. Követte őket, dulakodott velük, fogdosta őket, és amikor a nők sikítani kezdtek, elfutott a helyszínről. A rendőrök november 4-én kapták el a férfit.

 

Még júniusban támadott meg egy nőt a hajnali órákban Sz. András az Óceánárok utcában. Odalépett a nőhöz, akivel dulakodott, majd amikor a nő sikítani kezdett, a férfi elszaladt. Egy hónappal később már a Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltésnél próbált meg erőszakoskodni egy másik nővel. Amikor a nő ellenállt, a férfi elmenekült a helyszínről. Ősszel egy harmadik nővel is erőszakoskodott a Megyeri úton – írja a police.hu.

A rendőrök végül a kamerafelvételek és az adatgyűjtés alapján azonosították a 30 éves Sz. Andrást, akit november 4-én újpesti lakásában elfogtak. A nyomozók a férfit előállították a IV. kerületi kapitányságon, ahol szeméremsértés, garázdaság és szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

Comments are closed.