Tag: video fiatalok

29
jan

Anyu is énekes volt, a fater meg kannás

Volt egyszer egy fickó, hófehér gitárral ment végig a kiskörúton, októbert írtunk, hullottak a levelek a fákról. A Roma Pride-on (a cigány büszkeségnapon) láttuk, ment utána a tömeg, miközben játszott és énekelt. Tele volt az utca egészséges és szép fiatalokkal.    – Ki ez a gyerek? – kérdezték többen, de nem ismerte senki. Csak azt láttuk, hogy irgalmatlan a kisugárzása. 

Read more

11
jún

Retróízek, vérbő tánc

Császnyogtunk. Ez a legjobb kifejezés az Újpalotai Napok szombati etapjára. Délelőtt jó idő volt, aztán esett az eső, és egy kicsit megfagytunk, de amikor délután ránk törtek a Szilas ifjú néptáncosai, újra átmelegedtünk. Szubjektív beszámoló a huszonötödszörre megrendezett nyárköszöntőről. Kezdjük rögtön a főzőversennyel, melyre jóval kevesebben neveztek, mint nemrég Pestújhelyen. A szerényebb érdeklődést azzal pótoltuk, hogy fegyelmezetten végigettük a menüt.

Read more

29
máj

Márton Bence Méreget (MBM 2.)

Erős a gyanúnk, hogy Márton Bence leérettségizett. Ifjú videoharcosunk viszonylag jól tippelt a magyarérettségi előtt, az eredményt ugyan még nem tudja, de bejöttek a számításai. A hétvégén a Budai II. Stadionban tette tiszteletét, pompás montázst készített a gyereknapról. És újra elkezdett méregetni is. Íme. A tanulság, hogy nem olyan egyszerű megsaccolnunk még a saját táskánk súlyát sem. Bence úgy tervezi,

Read more