Tag: telefon

9
jan

Kibővült az ingyenes JOGpontok jogsegély-szolgáltatása

Újra megnyílt januárban és kibővült a JOGpontok ingyenes jogsegély-szolgáltatása – közölték a projekteket működtető szervezetek. A jogsegély chatszolgáltatásuk január közepétől vehető igénybe, az ingyenes számuk már hívható.  

31
jan

Telefonos csalók – ne hívjuk vissza őket!

Csalás áldozataivá válhatnak azok, akik visszahívják az őket megcsengető ismeretlen külföldi telefonszámokat – hívta fel a figyelmet Garamvölgyi László, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán.

28
szept

Költői kérdések

Amennyire várta Anya a tanévkezdést, annyira tart már most az ezzel járó újabb bonyodalmaktól. Gyermek – bár ő egyáltalán nem várta, sőt – hihetetlenül gyorsan belezökkent a megszokott év közbeni rutinba, de… De egyre több új dolgot vet fel. A két legnehezebb kérdés ezek közül: Anya, mikor mehetek egyedül az iskolába? És: Anya, mikor lesz telefonom?

13
jan

Teszteltük a telefonos panaszbejelentő rendszert

Nem ám, hogy csak szóban, és a lépcsőházban vagy a szomszédnak lehet panaszkodni! Kerületünk modernizálta az ősi magyar szokást, immáron jó másfél hónapja nem csak hagyományosan lehet panaszt tenni – ez a honfoglalás idején bizonyára lóhátról történhetett! -, hanem telefonon, az Apple és az Android rendszerekből is.  A Google Play és az Apple Store internetes „áruházakból” a legtöbb készüléken használható, ingyenesen letölthető alkalmazással a

Read more

4
jan

Panaszbejelentő okostelefonokra

Bejelenthetők az önkormányzati fenntartású közterületeken fellelhető hibák.