Tag: szavazás

15
nov

Prima jelölt a kerületi Alexa Károly – közönségszavazással nyerheti meg

A kerületi Alexa Károlyt magyar irodalom kategóriában jelölték a Prima Primissima Közönségdíjra.

26
máj

Rekord részvétel az EP-választáson – frissítve

Minden eddigi részvételi rekordot megdöntött az idei EP-szavazás, országosan a választópolgárok 41,74 százaléka ment el szavazni az esti fél 7-es adatok szerint. A kerületben a választásra jogosultak 46,34 százaléka voksolt. 

9
máj

Hiába a tüntetés, nincs költségvetés

Az idei költségvetésről és a bírósági ülnökök megválasztásáról tárgyaltak volna képviselők május 9-én, ha sikerült volna elfogadni a napirendet. Nem sikerült.

10
ápr

Változatlanul nincs költségvetése a kerületnek

Két ülés tartottak a képviselők április 9-én. Az első felvonásban tárgyaltak Szilvágyi László LMP-s képviselő javaslatáról, miszerint ha nem szavazzák meg a költségvetést, akkor a képviselők ne kapják meg a tiszteletdíjukat. A második ülésen immár ötödik alkalommal vitatták volna meg a kerület 2019-es költségvetési rendeletét. Egyik előterjesztést sem fogadta el a testület. 

3
ápr

Továbbra sincs 2019-es költségvetése a kerületnek

Testületi ülések sorozatát hívta össze Németh Angéla polgármester április 2-ára, a képviselők három ülésre voltak hivatalosak aznap. Az este 6 órakor kezdődő ülésen ismét nekirugaszkodott a grémium, hogy megszavazza a kerület 2019-es költségvetési rendeletét.