Tag: rendelő

12
nov

Ablakcsere a Hősök úti rendelőben

Saját forrásból cserélte ki a Hősök úti orvosi rendelő első emeleti nyílászáróit a kerületi önkormányzat. Benedekné Bagyinszki Márta, a Városgazdálkodási Főosztály vezetője elmondta október végén, november elején 35 ablakot, illetve tokot cseréltek ki összesen nettó 12,5 millió forint értékben.

1
ápr

Új kisállat- és gazdibarát rendelő nyílt 

Nem véletlenül választotta új rendelője helyszínének a Vet for Pet Kft. a már három éve állatbarát bevásárlóközpontként jegyzett AsiaCentert, derült ki a 2019. március 27-én tartott ünnepélyes megnyitón. A magánorvosi rendelő nemcsak a modern eszközparkja és a barátságos környezet miatt egyedülálló, hanem mert kialakítottak egy mentőútvonalat is.

22
dec

Hova és mivel?

Milyen betegséggel kihez forduljunk – nehéz laikusként tájékozódni. Bár sokszor megpróbálunk magunktól eligazodni, az egészségügyi útvesztőben gyakran rossz helyen kopogtatunk. Ezért is gondolta úgy a Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Gyógyszerész Kamara, hogy kampányt indít azért, hogy a lakosság ebben az útvesztőben minél jobban eligazodjon.

15
febr

Az orvos, aki beinjekciózva mentette ki a gyereket a gettóból

Nevet változtatott a Rákos úti rendelőintézet. Ha valaki vizsgálatra megy, már a Dr. Vass László Egészségügyi Intézménybe kell mennie. A Periszkóp benézett az avatóünnepség kulisszái mögé.  A rendelőintézet az egykor Rákospalotán élő orvosról kapta a nevét,  Dr. Vass László tüdőgyógyász és gyermekorvos volt, aki érdemeket szerzett a tüdőbetegséget megelőző szűrővizsgálatok elterjesztésében is. A XV. kerület díszpolgára méltónak bizonyult arra, hogy

Read more

23
aug

Elkészült az új egészségügyi központ

Még nem tudni, mikor nyit ki.