Tag: csere

5
dec

Év végéig lehet fizetni a régi tízezressel

A Magyar Nemzeti Bank az év végén bevonja a forgalomból a régi 10 000 forintos bankjegyeket, ezzel befejeződik a forint bankjegyek korszerűsítését célzó, 2014-ben kezdődött cserefolyamat – írja az MNB.

12
nov

Ablakcsere a Hősök úti rendelőben

Saját forrásból cserélte ki a Hősök úti orvosi rendelő első emeleti nyílászáróit a kerületi önkormányzat. Benedekné Bagyinszki Márta, a Városgazdálkodási Főosztály vezetője elmondta október végén, november elején 35 ablakot, illetve tokot cseréltek ki összesen nettó 12,5 millió forint értékben.

24
okt

Már csak egy hétig lehet fizetni a régi 500 forintos bankjegyekkel

Már csak egy hétig, azaz 2019. október 31-ig használhatók a régi 500 forintos bankjegyek készpénzes vásárlásnál, november 1-jétől az idén februárban megjelent, megújított 500 forintos címlettel lehet fizetni – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank.

28
márc

Abroncscsere előtt

Hamarosan eljön a téligumiabroncs-csere ideje, mégpedig akkor, ha az átlaghőmérséklet tartósan 7 Celsius-fok fölé emelkedik. Azonban korántsem mindegy, hogy milyen minőségű abroncsot választunk, a széles méret-, ár- és minőségbeli kínálatból azonban nehéz kiválasztani az ideálisat.

24
jan

Márciusig megküldik a háztartásigép-csereprogram támogatási iratait

Március elejéig minden pályázó megkapja az Otthon melege program háztartásigép-csereprogram támogatási okiratait – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A vásárlásra 150 nap áll rendelkezésre, ennek meghosszabbítására nincs lehetőség.