Tag: orvos

2
febr

Koronavírus: karanténba kerülnek a hazaérkezők

Tünetmentesek azok a magyarok, akik elhagyták Vuhan várost, azonban amint Budapestre érkeznek karanténba zárják őket – adta hírül az MTI. A Dél-pesti Centrumkórház (a volt egyesített Szent Imre és Szent László kórház) erre a célra kijelölt különálló épületébe szállítják a Vuhanból hazatérő magyarokat – tájékoztatott az országos tisztifőorvos február 2-án. Müller Cecília elmondta: katonai repülőgép hozza Budapestre a hazaérkező hét

Read more

25
nov

Egészséghős díjat kapott Dr. Király Balázs kerületi gyermekorvos

Orvos kategóriában nyerte el az Egészséghős díjat Király Balázs, a Zsókavár utcai gyermekorvosi rendelő orvosa. A HáziPaikta idén is meghirdette a pályázatát négy különböző  kategóirákban – írja hazipatika.com.

30
okt

Elhunyt Dr. Fenyvesi György endokrinológus szakorvos

Hetvenegy éves korában október 26-án váratlanul elhunyt Dr. Fenyvesi György endokrinológus szakorvos – tudatta a kerületi egészségügyi intézmény vezetője.

20
jún

Elhunyt Dr. Székely István szemész főorvos

A szemész főorvos 90 éves volt, június 27-én kísérik utolsó útjára a Rákospalotai temetőben.

31
jan

Nemzedékek orvosa

Nehéz megbarátkoznunk a gondolattal, hogy az új esztendőt már Sigmond Anikó gyermekorvos nélkül kell terveznünk. A XV. kerületi egészségügy doyenje ugyanis 48 évnyi szolgálatot követően az év utolsó napján nyugdíjba vonult.