Tag: meleg

24
okt

Ismét megdőlt a napi melegrekord, hétvégén már nem lesz ennyire meleg

Csütörtökön, október 24-én ismét megdőlt a napi melegrekord: 29 Celsius-fok feletti hőmérsékletet mértek Körösszakálon, hétvégén azonban már mérséklődik a meleg, jövő héten pedig markáns hidegfront hoz jelentős lehűlést – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök este a Facebook-oldalán. 

15
aug

Melegszik az idő az ünnepi hosszú hétvégén

Melegszik az idő a hosszú hétvégén. Augusztus 20-án néhol akár 34 fok is lehet. Emellett sok lesz a napsütés, csak kevés helyen várható zápor, zivatar – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

13
aug

Az év eddigi legmelegebb napja volt hétfőn

Az év eddigi legmelegebb napja volt hétfőn – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán augusztus 12-én.

2
jún

Meleg lesz, de a héten is többször várható eső

Sok lesz a napsütés, de a héten is többször lesznek záporok, zivatarok. Ezzel együtt meleg lesz, sokfelé 28-29 fokos maximumokra kell készülni – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgála országos, középtávú előrejelzéséből.

29
okt

Az országos és a fővárosi napi melegrekord is megdőlt hétfőn

Az országos és a fővárosi napi melegrekord is megdőlt hétfőn. Budapesten 24,3 Celsius-fokot mértek két helyen – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn Facebook-oldalán.