Tag: jégkorong

2
febr

Újpalotai gólokkal nyert a női jégkorong világválogatottja az USA ellen

Garát-Gasparics Fanni mesterhármast szerzett az amerikai női hokiliga All Star-gáláján, ezzel hangol hazalátogatására a válogatotthoz.

5
aug

Fanni Amerikában, vagy mégsem?

A magyar női jégkorongválogatott kitűnősége, az Újpalotán élő Gasparics Fanni, a tengerentúli női profiligában, az NWHL-ben szereplő Minnesota Whitecaps játékosa lett. Legalábbis a hírek szerint. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb.

23
febr

Jégkorongunk legújabb Pólusa

Engi Klárit nem nagyon kell bemutatnunk. Az egykori kiváló jégtáncos párjával, Tóth Attilával töltötte be azt az űrt, amely a 1980-as években a világhírű Regőczy – Sallay kettős után maradt. Kláriék három olimpián, 1984-ben, ’88-ban és ’92-ben képviselték a magyar színeket. Az utóbbi két ötkarikás játékon, a hetedik helyen végeztek. Emellett világ- és Európa-bajnoki negyedik hellyel is rendelkeznek. A Rákospalotán

Read more

30
máj

Két elismerésben részesült Gasparics Fanni világbajnoki aranyérmes jégkorongozó

Két elismerésben is részesült a kerületünkben lakó Gasparics Fanni válogatott jégkorongozó a Magyar Jégkorong Szövetség vezetőitől.

8
szept

Andi légiósnak készül

Ha valaki a jégkorongozást profi szinten akarja művelni Magyarországon, nincs könnyű dolga. Kevés a jégfelület, kevés a klubcsapat, és a sportág kevés játékost képes eltartani.