Tag: Főtáv

14
szept

Kezdődik a fűtési időszak

Az egész országban, így Budapesten is szeptember 15-én kezdődik a fűtési időszak. A fűtést mintegy 238 ezer fővárosi lakásban és a csaknem 7 ezer egyéb fogyasztónál indítják el. A távhőszolgáltatás kötelező rendelkezésre állási időszaka szeptember 15-től május 15-ig tart. A fővárosi távhőrendszernek köszönhetően évente összesen 277 ezer tonna üvegházhatású gázzal kevesebb kerül a légkörbe, azaz ennyi a Főtáv károsanyagkibocsátási megtakarítása. 

15
ápr

Véget ér a fűtési szezon, de lehet kérni hosszabbítást

Április 15-én véget ér a hivatalos fűtési szezon, amit a fővárosban a folyamatos, fennakadás nélküli üzemmenet jellemzett, ez azonban nem jelenti a fűtési időszak végét a Főtáv szolgáltatásait igénybe vevő mintegy 240 ezer fővárosi lakossági, és csaknem 7 ezer üzleti fogyasztó számára – közölte a Főtáv Budapesti Távhőszolgáltató Zrt.

13
szept

Vasárnap már befűt a Főtáv

Megkezdődik a fűtési időszak szeptember 15-én, vasárnap – közölte a Főtáv.

28
nov

Ügyfélszolgálatok 

A Főtáv Zrt. és a DHK Hátralékkezelő és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. két új helyszínen: a Nemzeti Közművek Zrt. központi ügyfélszolgálati irodájában (VIII., Fiumei út 9–11. szám alatt, a Keleti pályaudvar közelében), valamint a dél-pesti ügyfélszolgálati irodájában (X., Kőér u. 2/A alatt a Laurus irodaházban, a 3-as metró Határ úti állomása közelében) is fogadják az ügyfeleket.

7
szept

Főtávra hivatkozva próbálnak lakásokba bejutni Illetéktelenek

Illetéktelenek akarnak lakásokba bejutni a Budapesti Távhőszolgáltató Zrt.-re (Főtáv) hivatkozva, ezért a vállalat óvatosságra inti a távfűtéses házak lakóit.