Tag: beruházás

20
szept

284 beruházást függeszt fel az állam

Nyilvánosságra hozta Lázár János építési és beruházási miniszter a leállított beruházások listáját a DK-s Vadai Ágnes országgyűlési képviselő kérdésére adott válaszában. Összesen tíz oldalnyi már biztosnak tűnt projekt lett elnapolva a gazdasági nehézségek miatt. Főleg a közlekedési infrastruktúra, a sport- és egészségügyi létesítmények, illetve a vidéki iskolafelújítások látják kárát. Az összesen 284 tétel még bővülhet, Lázár elmondása szerint nagyjából 2100

Read more

8
nov

Építik a hiányzó zajvédő falat az M3-as autópálya kivezető szakaszán

Egy kilométer hosszan, a Wesselényi utca és a Szentmihály út között építik tovább a zajvédő falat az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán. A tervek szerint jövőre kezdik a beruházást – írja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). 

20
jún

Új üzemcsarnok a Késmárk utcában

Tízmilliárd forintos beruházást végeznek..

20
júl

Befejeződött a Főtáv észak-pesti beruházása

A FŐTÁV Zrt. ünnepélyes keretek között zárta le a 2014 nyarán kezdődött a beruházását. Az Újpesti és Újpalotai Távhőkörzetek távvezetéki összekapcsolásával lehetővé vált az FKF Nonprofit Zrt.

5
jún

Lakossági egyeztetés

A Főtáv Zrt. tavaly óta jelentős fejlesztést végez kerületünkben, amelynek eredményeképpen az Újpalotai Fűtőmű földgáz felhasználású forróvíz-kazánjaiban megtermelt hőt váltják ki az FKF Zrt. Hulladékhasznosító Művében megtermelt hővel.