Tag: akció

19
szept

Kiszűrik az ittas vezetőket

Augusztustól rendszeres közlekedési akciókat indított a kerületi rendőrkapitányság azért, hogy javuljon a közlekedési morál a városrészben.

2
ápr

A kerületben is mérhet a rendőrség

Egész napos sebességmérő akciót tart a rendőrség szerdán, április 3-án reggel 6 órától azokon a helyszíneken, amelyeket az állampolgárok javasoltak – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője kedden az M1 aktuális csatornán.

6
dec

Cipősdoboz akció a kerületben is

Idén is elindította a karácsonyi jótékonysági cipősdoboz akcióját a Baptista Szeretetszolgálat. Kerületünkben a Csokonai Művelődési Házban várják az ajándékokkal teli dobozokat december 20-ig, hétfőtől péntekig 9-től este 9 óráig.

4
febr

Kerületi kártyaparti

Egyre népszerűbb a hatvan felettiek számára bevezetett 60+ Levendula XV kedvezménykártya. Az akció az idős korosztály életkörülményeinek javítását célozza, a „kártyások” a szolgáltatások és most már bizonyos termékek áraiból is hajlandók engedni. Tejet és kiflit még nem lehet ugyan vele olcsóbban venni, de bútort már igen. Vörös Gábor vállalkozó az Erdőkerülő úton például (Gá-La ’98 BT) minden bútorra 10 százalék

Read more

14
dec

Karácsonyra, szeretettel

Folytatódott az ÖTHÉT Egyesület kupakgyűjtő akciója.