Az ünnep miatt több járat útvonala módosul

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Nemzeti ünnepünk, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, október 23-a alkalmából városszerte több helyszínen tartanak rendezvényeket a hétvégén. Szombaton délután a budai felső rakpartokon, vasárnap délelőtt pedig a Kossuth Lajos téren tartanak megemlékezést – írja a bkk.hu.

Az ünnepi rendezvények miatti lezárások, forgalomkorlátozások miatt több közösségi közlekedési járat útvonala is változik. Kérik, hogy mielőtt útnak indultnak, tájékozódjanak a járatok közlekedéséről a BKK Info oldalán vagy a BKK Info mobilalkalmazásban.

7-es és 133E autóbusz

Várhatóan 16:20 és 17:00 között a 7-es és a 133E autóbusz mindkét irányba a Szent Gellért tér–Szabadság híd–Vámház körút–Múzeum körút–Astoria módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Rudas gyógyfürdő Gyógyfürdő, a Március 15. tér és a Ferenciek tere M megállóhelyet. A terelt vonalszakaszon az alábbi megállókban lehet felszállni a 7-es és a 133-as buszra:

  • Pest felé: Fővám tér M (a 15-ös és a 115-ös busz megállója), majd Kálvin tér M (a 9-es autóbusz megállóhelye),
  • Buda felé: Kálvin tér M (a villamos-megállóhelyi peron mellett) majd Fővám tér M (a villamos-megállóhelyi peron mellett).

bkk

Comments are closed.