Vezetőváltás a Kinizsi TTK-nál

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

 

 

Klenoczky Bea

Klenoczky Bea

Handel Károlynak nagy szerepe volt abban, hogy az egykori MHSZ romjain felépült Kinizsi Technikai és Tömegsport Klubok Köre (Kinizsi TTK) túlélte az elmúlt 23 esztendőt. Ez idő alatt pedig nemcsak működőképes, hanem eredményes is volt. A kerületi egyesület férfi floorball csapata jelenleg az NBI-ben, a női kézilabdacsapata pedig az NB II-ben vitézkedik.

Handel Károly azonban idén augusztusban úgy érezte, elfáradt, és lemondott a posztjáról. Az elnök nélkül maradt egyesület novemberben tartotta rendkívüli tisztújító közgyűlését, ahol a neves szakembernek, a Magyar Atlétikai Szövetség korábbi igazgatójának, Klenóczky Beának szavaztak bizalmat.
– Megtiszteltetés a megbízatás, és kihívást is jelent számomra – mondta az újdonsült elnök. – Nem érzem visszalépésnek a korábbi munkám után. A Kinizsi TTK – hála elődöm munkájának – rangot és hírnevet vívott ki magának, és ilyen egyesületet megtiszteltetés lesz irányítani.
Klenóczky Bea tájékozódott a rákospalotai klubról, így pontosan tudta, hogy milyen feladat vár rá. Először is rendbe kell tennie az egyesület gazdálkodását, módosítania kell a szervezeti és működési szabályzatát, és a Kert közi épületük felújítását is tervbe kell vennie. Az eredményesebb működéshez támogatásokra is szüksége lesz. Éppen ezért felvette a kapcsolatot az önkormányzattal, és az egyesület pályázatokon is indul, valamint a kerületi cégek, vállalkozások (társasági adón keresztüli) segítségét is kérni fogja.

Comments are closed.