Változás a busz- és villamosközlekedésben

Zuglóban október 18-tól az Erzsébet királyné útja Mexikói út és Nagy Lajos király útja közötti részén a 3-as villamos vonalának felújításához kapcsolódó vágánykarbantartást végez a BKV Zrt. A várhatóan november 9-éig, vasárnapig tartó karbantartás idején módosul az arra közlekedő villamosjárataink közlekedése. A 3-as villamos rövidített útvonalon jár az Ecseri út M és a Bosnyák tér között, míg a Mexikói út M és a Bosnyák tér között, valamint az Ecseri út M és a Gubacsi út között villamospótló busz viszi az utasokat.

bkk.hu

A 62-es és a 62A járat szintén rövidített útvonalon közlekedik, előbbi a Bosnyák tér és a Blaha Lujza tér M, utóbbi a Bosnyák tér és Kőbánya alsó vasútállomás között; Rákospalota, MÁV-telep és a Bosnyák tér között 62-es jelzéssel villamospótló busz jár.

A 69-es villamos ebben az időszakban nem közlekedik, azt teljes vonalon a 69-es jelzésű autóbusszal pótoljuk.

A vágánykarbantartás miatt október 20-ától, hétfőtől változik az 5-ös és a 973-as busz közlekedése is, továbbá az Erzsébet királyné útja kereszteződésében, valamint az Erzsébet királyné útja Balázs utca és Nagy Lajos király útja közötti szakaszán az autósoknak is forgalomkorlátozásokra kell számítani – írja a bkk.hu.

Comments are closed.