Új szolgáltatások a bölcsikben

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A XV. Kerületi Egyesített Bölcsődék több olyan szolgáltatást is bevezetett, melyekkel azoknak a családoknak szeretnének segítséget nyújtani, amelyek egyébként nem veszik igénybe a bölcsődei ellátást.

Játszócsoport a Fő úti bölcsiben/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Játszócsoport a Fő úti bölcsiben/Fotó: XV Média, Nagy Botond

A Fő úti bölcsődében külön játszócsoport kialakításával, a szülőkkel vagy hozzátartozókkal együtt fogadják a gyerekeket kedden és csütörtökön fél 10-től fél 12-ig. Itt a szülő együtt játszhat a gyermekével, és ezt közös programokkal, például játékos tornával, különböző alkotótevékenységekkel színesítik. A szolgáltatás díja alkalmanként 500 forint, jelentkezni a szolgáltatás igénybevétele előtt 2 nappal szükséges.

Bölcsisek/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Bölcsisek/Fotó: XV Média, Nagy Botond

A Fő úti, illetve a Kontyfa utcai bölcsiben időszakos gyermekfelügyeletet is igénybe lehet venni. Vagyis a szülő elfoglaltsága idejére, néhány órára is, előzetes igénybejelentés alapján, kérheti gyermeke felügyeletét bármely hétköznapon. Ennek díja óránként 250 forint, ha étkezést is kérnek, azért külön kell fizetni.
A Kavicsos köz 6. szám alatti és a Kontyfa utcai bölcsődében a sószobát nyitják meg az érdeklődők előtt, előre egyeztetett időpontban 12 és délután 5 óra között. A sószoba használatáért fél­órára 130 forintos térítési díjat kell fizetni személyenként.

Comments are closed.