Tóth Vera otthonról: senki se féljen, senki se pánikoljon!

Tóth Veronika alpolgármester, aki egy hete otthonról végzi munkáját, a Periszkóp kérésére videóban mondta el, milyen most a világhelyzete. Haza lett parancsolva, ahogy mondja, de ez valójában azt jelenti, hogy a polgármester, Cserdiné Németh Angéla rendelkezése szerint bizonyos életkor fölött a járványveszély miatt nem járhat be a munkahelyére. Nézzük, hogy az általában sokhelyütt személyesen is jelenlévő alpolgármester, aki igen sok telefonbeszélgetést bonyolít, hogyan oldotta meg a koronavírus-járvány miatt beállt éles helyzetet.

Arra, hogy mikor mehet megint Tóth Vera személyesen a választókörzetébe, Újpalotára a Páskomliget utca környékére, most még nem lehet tudni. De az biztos, hogy amint normalizálódik a helyzet, újra találkozhatunk vele.

A szociális ügyeket vivő alpolgármester legfontosabb üzenete az volt, hogy senki se féljen, senki se pánikoljon, mert jó kezekben vagyunk. Élelmiszerhiányra nem kell számítani, a vásárcsarnok üzletei nyitva tartanak, aki segítségre szorul, megkapja a fiatalabbaktól.

A kerületi rendezvények népszerű szereplőjének, aki gyakorta előkapja telefonos és igazi kameráját is, hogy azokat is tudósítsa, akik nincsenek ott, innen kívánunk mi is minden jót. (PP, Rab László, 2020. március 21.)

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.