Tisztelt Rákospalotai, Pestújhelyi és Újpalota Polgárok!

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Hajdu László polgármester olyan weboldal készítéséről döntött, amely méltó módon képviseli az önkormányzatot és a hivatalt, továbbá biztosítja az állampolgárok minőségi, gyors és interaktív tájékoztatását. Ez az új önkormányzati weboldal változatlanul a bpxv.hu címen érhető el december 1-jétől.
Az új honlap megjelenésében, szolgáltatásaiban és szerkezetében is a XXI. század elvárásainak megfelelően szolgálja a látogatókat. Az oldalon a látássérültek is böngészhetnek, valamint a weblap megjeleníthető kisebb kijelzővel rendelkező eszközökön, tableten, mobiltelefonon.
A honlapon kiemelt helyet kaptak a lakosságot érintő legfontosabb információk, az önkormányzat és a kerület hírei, valamint a közelgő események, programok beharangozói.
Az új szerkezet lehetőséget ad arra, hogy könnyen és nyomon követhetően lehessen tájékozódni az önkormányzat és szervei működéséről, döntéseiről, a kerület életét és működését elősegítő és meghatározó rendeleteiről, a gazdálkodásáról, továbbá az intézményeinek és gazdasági társaságainak munkájáról, az önkormányzat átláthatóságának biztosítása érdekében.
Könnyen elérhetők az ügyintézéssel kapcsolatos információk. Szakterületenkénti tagolásban ügytípusonként az ügyleírások és az ahhoz kapcsolódó letölthető nyomtatványok segítséget nyújtanak a kerület lakosai számára a gyors és hatékony ügyintézéshez. A Fővárosi Kormányhivatal XV. Kerületi Hivatala is megjelenik a honlapon, így tájékozódni lehet a hivatal ügyfélfogadási rendjéről és elérhetőségeiről.
Fontosnak tartjuk a lakosság véleményét, ezért a honlapon továbbra is elérhetővé tesszük a „Fórum” rovatot, valamint a „Zöld szám” használatát.
A kerület polgárai a honlapról tájékozódhatnak a kulturális eseményekről, az egyházakról, a pártokról, kamarákról, a civil szervezetekről és egyesületekről, továbbá kerületünk természeti, építészeti és muzeális értékeiről is.
Új szolgáltatásként a Facebookon is elérhetővé válik weboldalunk.
A honlap fejlesztése nem áll meg. Várjuk a kerület lakosainak észrevételeit, javaslatait, hogy még jobban kiszolgálhassuk az Önök igényeit.

Comments are closed.